BIO Glutenfrit Blomsterbrød med Løg
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Sukker fri
-
Økologisk
-
Ingen allergener
-
Bio-øko
Beskrivelse
BIO Glutenfrit blomsterbrød med løg fra Le Pain Des Fleurs er ideel til en forret eller blot til dit måltid, denne sprøde toast skiller sig ud takket være den rige smag af de kogte og let karamelliserede løg, den indeholder. En smag, der vil give dig lyst til mere!
Indikation
De enkle og nemme opskrifter på vores økologiske glutenfri og allergenfri toasts gør dem ernæringsmæssigt afbalancerede, lette og meget fordøjelige.
Indtagningsmode
Den anbefales som aperitif eller til et måltid, en skål suppe, en sommersalat eller et udvalg af oste.
Forholdsregler
Maskineriet og fabrikken forarbejder også kastanjer og kokosnødder
Lagringsbetingelser
Opbevares på et tørt sted, væk fra sollys.
Ingredienser
Majsmel (53,7%), Øko-majsmel (53,7%), Rismel (38%), Øko-rismel (38%), Løgpulver (6,3%), Havsalt, Økoløgpulver.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi370 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater78.8 G
-
Sukker1.8 G
-
Kostfibre3 G
-
Proteiner9 G
-
Salt2.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.