Glutenfri focaccia (fladbrød)
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Økologisk
-
Ingen palmeolie
-
Bio-øko
-
Sprøde udenpå og bløde indeni, når de er ristet. Den lille duft af olivenolie er perfekt til en pan bagna-version
Croustillant extérieur et moelleux intérieur une fois toasté. Le petit parfum d'huile d'olive est parfait pour une version pan bagna
Oversat fra naturitas.fr
Se originalen
Glutenfri focaccia (fladbrød) anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Schnitzers glutenfri focaccia-ruller er et traditionelt brød fra den italienske region Ligurien, med en lækker middelhavssmag.
Indikation
Glutenfri focaccia ruller er bløde, aromatiske. Produkt af fremragende kvalitet og smag.
Indtagningsmode
Nyd dem ved at bage bollerne uindpakket i cirka 10 minutter i en forvarmet 200°C ovn, eller skær dem i halve og rist.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af sesam, soja, lupin og æg.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet og indtages inden for 2 dage.
Ingredienser
41% majsstivelse*, vand, naturlig rissurdej* (rismel*, vand), solsikkeolie*, 3% majsmel*, psylliumskaller*, ærteprotein*, hørmel*, gær*, dextrose*, havsalt, æblefiber*, fortykningsmiddel: guargummi*, xanthangummi, rismel*, 0,1 % urter*.
*fra certificeret økologisk produktion.
Certifikat
DE-OKO-003
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi184 Kcal
-
Lipid fedt4.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater30 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre7.3 G
-
Proteiner3 G
-
Salt1.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.