Glutenfrit baguettebrød
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Forbagt glutenfrit brød. Lavet specielt til personer med glutenintolerance. Modergæren og fibrene garanterer den meget franske smag.
Indikation
Sprøde, bløde og utroligt alsidige baguettes er det ideelle brød til alle dine sandwich, supper og tapas.
Indtagningsmode
Sæt i ovnen forvarmet til 200ºC i 5-7 minutter.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af lupin og sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et tørt, køligt sted beskyttet mod lys.
Ingredienser
Majsstivelse, vand, surdej 19% (rismel, vand), rismel, vegetabilske fibre (psyllium, bambus), solsikkeolie med højt olieindhold, sojaprotein, fortykningsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, risstivelse, kimmajs, gær, rissirup, iodiseret salt (salt, kaliumiodid).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi248 Kcal
-
Lipid fedt3.7 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater46 G
-
Sukker4.9 G
-
Kostfibre7.4 G
-
Proteiner4.4 G
-
Salt1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.