Glutenfrit frøbrød
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Gerble glutenfrit frøbrød, ideelt til glutenallergikere, det er et rigt og nærende brød at nyde til dine snacks og morgenmad.
Indtagningsmode
Det anbefales efter forbrugerens smag.
Ingredienser
Majsstivelse, vand, boghvedemel, risstivelse, margarine (ikke-hydrogeneret vegetabilsk fedt fra palme- og solsikkeolie, vand, mono- og diglycerider af fedtsyrer, citronsyre, smagsstoffer), gær, rissirup, proteiner, mælk, majsmel, Sukker, Dextrose, Vegetabilsk Fiber (Plantago Pshyllim), Xanthangummi, Hydroxypropylmethylcellulose, Hørfrø (1,1%), Solsikkefrø (1,1%), Sesamfrø (1,1%), Havsalt, Mono- og Diglycenider af fedtsyrer, Aroma vinsyre.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi265 Kcal
-
Lipid fedt6.3 G
-
Mættede fedtsyrer2.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater44 G
-
Sukker6.5 G
-
Kostfibre9.5 G
-
Proteiner3.2 G
-
Natrium0.49 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.