Glutenfrit rosmarin focaccia brød
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
Beskrivelse
Focacciabrød med rosmarin fra Schär er et klassisk italiensk brød, med et delikat middelhavspræg af rosmarin. Glutenfri og laktosefri.
Indikation
Schär er et mærke af specifikke glutenfri produkter til mennesker med cøliaki, der tilbyder en række produkter og opskrifter og råd til cøliaki eller glutenintolerante.
Indtagningsmode
Forbrug på ethvert tidspunkt af dagen. Den kan ristes.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Efter åbning af produktet skal du opbevare det i en fødevarekonserveringspose og indtage det inden for et par dage eller fryse direkte.
Ingredienser
Majsstivelse, surdej 20% (rismel, vand), vand, majsmel, vegetabilsk fiber (psyllium), ekstra jomfru olivenolie 3,5%, rismel, risstivelse, dextrose, fortykningsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; solsikkeolie 2,2%, sojaprotein, gær, havsalt, rosmarin 0,2%, naturlige smagsstoffer.
Certifikat
IT-016-089
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi249 Kcal
-
Lipid fedt6.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater42 G
-
Sukker5.2 G
-
Proteiner3.8 G
-
Salt1.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.