Klassisk glutenfri baguette brød
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Ingen palmeolie
-
Bio-øko
-
Super godt ristet og lige den rigtige størrelse til at ledsage et måltid
Super bon toasté et juste la taille qu'il faut pour accompagner un repas
Oversat fra naturitas.fr
Se originalen
Klassisk glutenfri baguette brød anmeldelser
Baseret på 2 anmeldelser
-
5 stjerner2
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Glutenfrit baguettebrød Aflangt i form, med en blød og aromatisk smag Højt fiberindhold Uden palmeolie.
Indtagningsmode
Bag det uindpakkede brød i cirka 10 minutter i en forvarmet ovn ved 200°C, eller skær det i halve og rist.
Forholdsregler
Allergener:
Kan indeholde spor af: Lupiner og lupinbaserede produkter, Æg og ægbaserede produkter, Sesam- og sesambaserede produkter samt sojabønner og derivater.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt og tørt sted.
Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet og indtages inden for 2 dage.
Ingredienser
Vand, 28% majsstivelse*, naturlig rissurdej* (rismel*, vand), hirseflager*, hørfrømel*, solsikkeolie*, 3% majsmel*, rismel*, psylliumfrøskaller*, ærteprotein*, dextrose*, havsalt, gær*, fortykningsmidler: guargummi*, xanthangummi, krydderier*.
*Økologisk landbrug.
Certifikat
DE-OKO-003 Landbrug EU / Ikke-EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi191 Kcal
-
Lipid fedt3.9 G
-
Mættede fedtsyrer0.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater31 G
-
Sukker0.7 G
-
Kostfibre6.8 G
-
Proteiner4.2 G
-
Salt0.95 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.