Proteinbrød
Produktværdier
-
Vegansk
Beskrivelse
Vores brød opnået gennem brøddej, lamineret, skåret i cylindere, gæret og bagt. Lavt sukkerindhold, rig på protein og fibre, gør dette brød essentielt i proteindiæten.
Med solsikke- og hørfrø
Forholdsregler
Når den er åbnet, skal den opbevares i den originale lukkede beholder, på et tørt sted, ved stuetemperatur, væk fra varmekilder og undgå direkte udsættelse for lys.
Når den er åbnet, skal den helst indtages inden for 5 dage.
Indeholder soja, sesam og gluten.
Ingredienser
Proteinblanding (HVEDEprotein, knust SOJA, fuldkornshvedemel, SOJAproteinkoncentrat, iodiseret salt, HVEKID, MALTekstrakt; (BYGmalt, vand), prægelatineret HVEDEmel, æblefiber, surhedsregulerende natriumdiacetat E262(ii), ristet HVEDE maltmel, mælkesyresyre, enzymer), Blandingsproteiner (HVEDE, ris, majs, sorghum), solsikkefrø, hørfrø, HVEDEfibre, vand, gær, eddike, konserveringsmidler E-200 og E-202
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi270 Kcal
-
Lipid fedt13.4 G
-
Mættede fedtsyrer1.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.9 G
-
Sukker1.9 G
-
Kostfibre10.1 G
-
Proteiner26.5 G
-
Salt1.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.