Sprøde økologiske glutenfri boghvede toasts
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Intet æg
-
Uden gær
-
Ingen aromaer
-
Uden mælk
-
Bio-øko
-
Boghvede toast uden yderligere tilsætninger
Tostadas de trigo sarraceno sin más añadidos
Oversat fra naturitas.es
Se originalen
Sprøde økologiske glutenfri boghvede toasts anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Hvorfor tage økologisk boghvedebrød?
Økologisk boghvedebrød er en fødevare rig på fibre og erstatter konventionelt brød.
Egenskaber ved økologisk boghvedebrød
Boghvede er et alternativ til hvede og kommer fra økologisk landbrug. Den indeholder protein af høj kvalitet og alle essentielle aminosyrer.
Fordele ved økologisk boghvedebrød
Økologisk boghvedebrød er en mulighed for personer med cøliaki.
Anbefalinger til Bio boghvede brød
Økologisk boghvedebrød er oplagt at have til morgenmaden eller som mellemmåltid. Indeholder ikke gluten.
Hvordan tager man økologisk boghvedebrød?
Boghvedebrød er ideelt at bruge på toast til gratinering eller alene til måltider.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et tørt sted, væk fra sollys.
Ingredienser
Boghvedemel, rørsukker (<2%) og havsalt.
Certifikat
FR-BIO-01
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi385 Kcal
-
Lipid fedt2.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater74.8 G
-
Sukker2.6 G
-
Kostfibre4.4 G
-
Proteiner13 G
-
Salt0.68 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.