Støbt brød (gluten- og laktosefri)
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Intet æg
-
Uden konserveringsmidler
-
Vegetarisk
-
Ingen jordnødder
-
Ingen nødder
-
Uden sesam
Beskrivelse
Santiveri Bread (gluten- og laktosefri) er et glutenfrit brød lavet af majs- og rismel, ekstra jomfru olivenolie og fibre.
Indikation
Ideel til at tilberede lækrere sandwich. Delikat og luftig konsistens. Glutenfri mad, lavet specielt til personer med glutenintolerance eller cøliaki, eller som blot ønsker at spise glutenfri. Med naturlige, ikke-genetisk modificerede ingredienser. Fremstillet på en eksklusiv produktionslinje til glutenfri fødevarer. Ingen kunstige smagsstoffer. Velegnet til vegetarer. Fiberkilde.
Indtagningsmode
Det anbefales at tage det direkte eller riste det i brødristeren. Du kan også varme den i et par minutter ved 150ºC, minutter ved 170ºC i en elektrisk ovn (konventionel ovn: 150ºC, gasovn niveau 2) for at få den til at se nylavet ud.
Ingredienser
Per 100 g:
Naturlig smag, Naturlig brødsmag, Sojaproteinisolat, Calciumkaseinat, Calciumpropionat, Sorbinsyre, Natriumcarboxymethylcellulose, Konserveringsmidler, Stabilisator, Æblefiber, risstivelse, Sojaprotein, Vand, Fuldt rørsukker, Ekstra jomfruolivenolie, Majsmel, Salt/natrium, Xanthangummi, Rismel, Gær, Calciumcaseinat, Majsstivelse, Hydroxypropylmethylcellulose.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi240 Kcal
-
Lipid fedt3.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater44.2 G
-
Sukker0.5 G
-
Proteiner7.2 G
-
Salt1.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.