kvæde
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Kvæde fra Santiveri, kvæde er frugten af Cydonia oblonga, som den traditionelle kvæde er lavet af, meget værdsat for sin behagelige smag og tekstur.
Indikation
Kvæde slik fås af den sigtede sunde frugt, som blandes med fruktose og pektin. Den opvarmes til 100-105 ºC for at udvikle pektin og lette fruktosen med at trænge ind i frugten og dermed opnå mindre stabilitet. Når blandingen er lavet, hældes den i forme, der lukkes hermetisk og føres efterfølgende til køletunnelerne, hvor den får sin behagelige tekstur. Selvom rå kvæde indeholder 13,4 % kulhydrater, overstiger kvæde slik over 50 %, da det fremstilles ved tilsætning af sukkerarter, som i tilfælde af Santiveri Kvæde slik er fructose, og derfor tåles bedre af diabetikere. Dens protein- og fedtindhold er meget lavt.
Forholdsregler
I tilfælde af diabetes anbefales det ikke at overstige et dagligt indtag på 80 g fruktose, hvilket svarer til 160 g kvædepasta.
Ingredienser
Per 100 g:
Fruktose (49,5%), citronsyre, carrageenaner, kvædemasse, johannesbrødmel.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi212 Kcal
-
Lipid fedt3.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater52.6 G
-
Sukker52.6 G
-
Kostfibre0.04 G
-
Proteiner0.45 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.