Tamari riskiks
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Disse glutenfri riskiks smager som tamari. De bages i ovnen uden tilsat olie, hvilket giver dem et lavt fedtindhold. Typisk japansk forret!
Indikation
Disse lækre riskiks er glutenfri. Takket være tamari og ristede sesamfrø har disse sprøde salte snacks en typisk japansk smag. De bages i ovnen uden tilsat olie. Dette giver dem et naturligt lavt fedtindhold. Velsmagende til drinks, som snack eller til te.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise som japanerne gør med te eller i suppe.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares det tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20°C).
Ingredienser
Brune ris* (USA), Tamari-sojasauce* (12,5%) (sojabønner*, vand, havsalt, Koji-gæring), sorte sesamfrø* (Bolivia)
(*) Økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi384 Kcal
-
Lipid fedt3.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater76.5 G
-
Sukker1.1 G
-
Kostfibre4.2 G
-
Proteiner9.6 G
-
Salt1.4 G
-
Natrium560 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.