Glutenfri kakao og hasselnøddekager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Le Venezianes glutenfri kakao- og hasselnøddesmåkager er lækre kakao- og hasselnøddekager til de mest raffinerede ganer, fremragende til en afslappende eftermiddag med hvile.
Indikation
Den nye linje af glutenfri småkager Le Veneziane skiller sig ud for kvaliteten af de anvendte råvarer og klogskaben hos konditorerne, der forvandler småkagerne til autentiske kager.
Indtagningsmode
Det anbefales at nyde det som snack på alle tidspunkter af dagen.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Majsmel (31,1%), Sukker, Rismel, Glukosesirup, Smør, Palme vegetabilsk olie, Chokoladeflager (sukker, kakaomasse (48%), kakaosmør (1,5%), emulgator: sojalecithin, aroma), Maltodextrin Kakao pulver 1,8% Hakkede hasselnødder (1,8%), Vegetabilske fibre, Inulin, Hævemidler (ammoniumcarbonat, kulsyreholdigt natriumhydrogen, diphosphat), Salt, Aromaer, Emulgator: sojalecithin.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi471 Kcal
-
Lipid fedt18.92 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater68.61 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner4.78 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.