Glutenfri ris- og chokoladekager
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Glutenfri ris- og chokoladekager fra Diet Rádisson sprøde småkager med et fint halvbad af intens mørk chokolade. De indeholder ikke gluten og er kontrolleret af Federation of Celiac Associations of Spain (FACE).
Indikation
Glutenfri ris- og chokoladekager er lavet med fedt, der giver en høj procentdel af oliesyre. Med ikke-hydrogeneret vegetabilsk fedt. De har lavt saltindhold.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise det som en sund snack med fornøjelsen af at nyde smagen af chokolade, og de er også perfekte til hele familien.
Ingredienser
Ekstrakt rig på tocopheroler, natrium- og ammoniumbikarbonater, vegetabilsk olivenolie, vanillinaroma, sojaproteinisolat, solsikkelecithin, chokoladeovertræk, matitol, solsikkeolie, kakaomasse, majsstivelse, kakao i affedtet pulver, brunt rørsukker, kakaosmør, Acetyleret distivelsesfosfat, Citrusfibre, Kartoffelmaltodextrin, Sojalecithin, Majsmel, Rismel.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt18 G
-
Mættede fedtsyrer6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater70 G
-
Sukker16 G
-
Proteiner6.7 G
-
Salt0.3 G
-
Energisk værdi465 Kcal
-
Vitamin b9 / folinsyre100 Μg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.