Økologisk glutenfri chokolade- og hasselnøddekager
Beskrivelse
Bio Glutenfri chokolade- og hasselnøddekager er lavet uden hævemidler, sødet med agave og uden palmeolie. Bedre fordøjelighed end samme produkt med gluten.
Indikation
Med kokosfedt, rig på mellemkædede fedtsyrer, sunde mættede fedtstoffer.
Med hasselnødder, rig på sunde fedtstoffer og mikronæringsstoffer.
Tigernøddemel giver fibre, mineraler som fosfor, calcium og jern, vitaminer og sundt fedt.
Kikærtemel giver fibre, er en fremragende proteinkilde, giver langsomt frigivende kulhydrater og indeholder frem for alt magnesium og kalium.
Med agavesirup, som reducerer opskriftens glykæmiske indeks.
Med chokolade, som udover at være antioxidant og mange andre ting. Hvem kan ikke lide chokolade?
Indtagningsmode
Det anbefales at nyde dem til morgenmad, snack... eller når som helst på dagen.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af sesam og mælk/laktose.
Ingredienser
Rismel*, majsstivelse*, kokosolie*, solsikkeolie*, agavesirup*, chokoladechips* (pasta* og kakaosmør*, sukker*, vanilje) (7,8%), kikærtemel*, tigernøddemel*, æg *, hasselnødder* (2,3%), kakao*, salt, rosmarinekstrakt*.
*Økologiske landbrugsprodukter.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi482 Kcal
-
Lipid fedt24.5 G
-
Mættede fedtsyrer8.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater56.2 G
-
Sukker30.6 G
-
Proteiner6.7 G
-
Salt0.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.