Økologisk ris og teff biscotti
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Rice Biscotti og Teff Bio fra Altri Cereali er nye småkager fra rækken af andre kornsorter, der udnytter alle egenskaberne ved brune ris og teff.
Indikation
Fremragende til glutenfri morgenmad, den er garanteret uden mælk, uden palmeolie og uden gluten, den kan også lånes fra det nationale sundhedssystem.
Indtagningsmode
Det anbefales at putte pastaen i en stor mængde kogende saltet vand og lade den koge i ca. 7-9 minutter til ønsket konsistens. Dræn og kog pastaen varm med kun lidt olivenolie eller kombiner den med en valgfri sauce.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Ingredienser
Risklid (6%), Kaliumtartrater, Majsstivelse, Fuldt Teffmel, Fuldt Rismel, Æg, Ammoniumkarbonater, Gummi Arabicum, Natriumcarbonater, Kartoffelstivelse, Teffmel, Naturlig Smag, Ekstrakt Rosmarin, Solsikkeolie, Majsmel, Rismel, Guargummi.
Certifikat
IT-BIO-014
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi440 Kcal
-
Lipid fedt13 G
-
Mættede fedtsyrer2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater73 G
-
Sukker27 G
-
Kostfibre4 G
-
Proteiner6 G
-
Salt1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.