Økologiske glutenfri æble- og kanelsmåkager
Beskrivelse
Glutenfri økologiske æble- og kanelkager er lavet uden hævemidler, sødet med agave og uden palmeolie. Bedre fordøjelighed end samme produkt med gluten.
Indikation
Med kokosfedt, rig på mellemkædede fedtsyrer, sunde mættede fedtstoffer.
Med kanel, rig på æteriske olier.
Tigernøddemel giver fibre, mineraler som fosfor, calcium og jern, vitaminer og sundt fedt.
Kikærtemel giver fibre, er en fremragende proteinkilde, giver langsomt frigivende kulhydrater og indeholder frem for alt magnesium og kalium.
Med agavesirup, som reducerer opskriftens glykæmiske indeks.
Indtagningsmode
Det anbefales at nyde dem til morgenmad, snack... eller når som helst på dagen.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af sesam.
Ingredienser
Rismel*, majsstivelse*, kokosolie*, solsikkeolie*, agavesirup*, kikærtemel*, tigernøddemel*, æg*, dehydreret æble* (2,2 %), koncentreret æblejuice* (1,9 %), salt, Kanel* (0,1%), rosmarinekstrakt*.
*Økologiske landbrugsprodukter.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi452 Kcal
-
Lipid fedt16.8 G
-
Mættede fedtsyrer3.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater66.5 G
-
Sukker39 G
-
Proteiner5.8 G
-
Salt0.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.