Økologiske glutenfri småkager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Økologisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Santiveri Bio Glutenfri cookies lavet med økologiske ingredienser af høj kvalitet som rismel og majsmel. Det giver et højt fiberindhold, ideel til folk, der følger en diæt.
Indikation
Det letter tarmpassagen og har en udsøgt smag, der er velegnet til glutenintolerante. Indikeret som et økologisk og sundt alternativ til konventionelle småkager. Velegnet til ceilacos. Fiberkilde.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise efter forbrugerens smag.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja.
Ingredienser
Majsstivelse, brunt rørsukker (13,6%), rismel (12,8%), majsmel (10,2%), vegetabilske olier (solsikke, oliven) (12,5%), rismaltodextrin, hævemidler (natrium og ammoniumbicarbonat, kalium bitartrat), solsikkelecithin (emulgator), naturlige aromaer, salt, ekstrakt af naturlig oprindelse rig på tocopheroler (antioxidant).
Certifikat
ES-ECO-016-CL
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi456 Kcal
-
Lipid fedt13.6 G
-
Mættede fedtsyrer1.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater81 G
-
Sukker15 G
-
Proteiner2.5 G
-
Salt0.2 G
-
Enkelumættede fedtsyrer4.4 G
-
Flerumættede fedtsyrer7.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.