Speculoos
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Céliane glutenfri kanelkager er lette og sprøde med et strejf af kanel. En naturlig og intens smag, til at ledsage dine is, desserter, fremstilling af cheesecake eller alle dine gourmetøjeblikke!
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage som snack.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, mælk og æg
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Brunt rørsukker*, kartoffelstivelse*, majsstivelse*, halvbrunt rismel*, vegetabilsk margarine* (sheasmør*, solsikkeolie*, vand, salt, koncentreret citronsaft*), solsikkeolie*, kanelpulver* ( 1,5%), rent karamelsukker* (rørsukker*, vand), fortykningsmiddel: guargummi*, bagepulver: natriumkarbonater, havsalt, emulgator: lecithiner* (solsikke). *Ingredienser fra økologisk landbrug.
Certifikat
ECOCERT FR-BIO-01Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi442 Kcal
-
Lipid fedt13 G
-
Mættede fedtsyrer5.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater78 G
-
Sukker32 G
-
Kostfibre1.4 G
-
Proteiner1.4 G
-
Salt0.84 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.