Veganske gulerods- og mandelkager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Intet æg
-
Uden laktose
Beskrivelse
Småkager lavet med hvedemel og indeholder gulerødder og mandler, ingredienser af stor ernæringsmæssig interesse, der giver os mulighed for at få meget nærende cookies.
Guleroden er kendetegnet ved sit indhold af beta-caroten, som vores krop omdanner til A-vitamin, mens mandlen skiller sig ud for sin rigdom på enkelt- og flerumættede fedtsyrer (hvoriblandt linolsyre skiller sig ud), og for sit indhold af E-vitamin., calcium og fosfor (mandler er en af de plantefødevarer, der er rigest på disse to mineraler).
Laktosefri, mælkefri, ægfri
Med fibre og 10,5% solsikke- og olivenolie. Med folinsyre.
Ingredienser
Hvedemel, brunt rørsukker, vegetabilske olier (solsikke, oliven) (11,3%), gulerødder (3%), mandler (2%), dextrose, emulgator (solsikkelecithin), hævemidler (ammoniumbicarbonat, bicarbonatnatrium), aroma, antioxidant (ekstrakter rige på tocopheroler), folinsyre (pteroylmonoglutaminsyre), vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) og biotin (D-biotin). Kan indeholde spor af sesam og soja.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi465 Kcal
-
Lipid fedt16 G
-
Mættede fedtsyrer1.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72 G
-
Sukker22 G
-
Kostfibre2.4 G
-
Proteiner6.5 G
-
Salt0.2 G
-
Vitamin b6 / pyridoxin0.21 Μg
-
Vitamin b7 / biotin7.5 Μg
-
Vitamin b9 / folinsyre100 Μg
-
Enkelumættede fedtsyrer12 G
-
Flerumættede fedtsyrer2 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.