Glutenfri minimajs og quinoa pandekager
Spar med disse pakker
-
Sikker betaling med:
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden farvestoffer
-
Uden konserveringsmidler
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Glutenfri minimajs- og quinoapandekager fra Diet Radisson lækre, lette og meget fordøjelige majs- og quinoapandekager. Både quinoa og majs er naturligt glutenfri
Indikation
Glutenfri minimajs- og quinoapandekager disse pandekager er velegnede til cøliakere. Quinoa er et pseudo-korn med et højt indhold af proteiner af høj biologisk værdi, da det - i modsætning til andre kornsorter - indeholder alle de essentielle aminosyrer, hvilket gør disse pandekager til et meget nærende produkt.
Indtagningsmode
Det anbefales at tage det som en snack mellem måltiderne, alene eller sammen med andre fødevarer. Fordi de er meget tynde og luftige, fylder de meget og vejer lidt, hvilket gør dem ideelle til kaloriefattige diæter og vægtkontrol, da hver pandekage kun giver 7 kcal.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, skal du sørge for at forsegle godt og opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Majs (88%), Quinoa (9%), havsalt, ekstra jomfru olivenolie, solsikkelecticin
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi382 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater86 G
-
Sukker0.3 G
-
Kostfibre1.4 G
-
Proteiner6.4 G
-
Salt1.4 G
-
Natrium1.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.