Glutenfri pizzabund
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Økologisk
-
Ingen palmeolie
-
Bio-øko
Beskrivelse
Schnitzers glutenfri pizzabund er et tyndt bundprodukt, med små huller i overfladen. Blødt og middelhavsagtigt.
Indikation
Glutenfri pizzabund er en økologisk fødevare, med maksimal ernæringsmæssig kvalitet og smag.
Indtagningsmode
Det anbefales at bage i 10 minutter i en forvarmet ovn ved 190 grader Celsius.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af lupiner, æg, sesam, sojabønner og deres derivater.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Økologisk majsstivelse (34%), Vand, Økologisk majsmel (15%), Økologisk risdej, Økologisk solsikkeolie, Økologisk rismel, Økologisk psylliumfrøskaller, Økologisk ærteprotein, Økologisk majsmel Økologisk hørfrø, Økologisk dextrose, Havsalt, Økologisk creme af tartar, Kaliumtartrat, Kemisk gær, Økologisk æblefiber, Økologisk guarmel, Xanthan, Økologiske krydderier, Naturlig aroma.
Certifikat
DE-OKO-003Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi281 Kcal
-
Lipid fedt5.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater51 G
-
Sukker2.3 G
-
Kostfibre5.8 G
-
Proteiner4.3 G
-
Salt1.6 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.