Glutenfri ris og quinoa pandekager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen kunstige farver
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Glutenfrie ris- og quinoapandekager fra Diet-Radisson sprøde og lækre brune rispandekager med quinoa, en pseudocereal, der på grund af sit høje stivelsesindhold har en kornarts egenskaber.
Indikation
Glutenfrie ris og quinoa pandekager er let fordøjelige på grund af risen og rige på protein på grund af quinoaen, og opnår dermed deres fælles fordele. De har 30 kcal pr. enhed, hvilket gør dem ideelle til diæter med lavt kalorieindhold og vægtkontrol.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise det midt på formiddagen eller midt på eftermiddagen, når det er lettere at falde i fristelsen til at spise. Prøv to brune rispandekager med quinoa, fyld dem med ost, skinke eller en grøntsag. Du vil holde øje med din vægt, mens du nyder en lækker snack.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted
Ingredienser
Brune ris (89,4%), Quinoa (8,9%), ekstra jomfru olivenolie, salt, solsikkelecithin.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi382 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater86 G
-
Sukker0.3 G
-
Kostfibre4.5 G
-
Proteiner6.4 G
-
Salt1.4 G
-
Natrium1.2 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.