Økologisk glutenfri pizzabund
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk glutenfri pizzabund.
Indikation
2 enheder pizza pr pakke
Bedre fordøjelighed end samme produkt med gluten
Lavet med surdej
Lavet med en blanding af nærende mel
Boghvedemel, rig på proteiner og fibre af høj kvalitet, aktivator af cirkulation, nyttigt for nervesystemet og til kapillær skrøbelighed
Quinoa mel er rig på protein, fibre, vitaminer og mineraler
Fremstillet med kikærtemel, det giver fibre, er en fremragende kilde til protein, giver langsomt frigivende kulhydrater og indeholder frem for alt magnesium og kalium.
Dej rig på jomfruolivenolie
Indeholder sunde fibre, med en præbiotisk effekt
Da det er et økologisk produkt, er der ingen gødning, pesticider, syntetiske tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler.
Mel uden kemiske eller blegebehandlinger
Indtagningsmode
Tilsæt ingredienserne efter smag og steg i en forvarmet ovn ved 190ºC i 8-10 min.
Forholdsregler
Vegansk produkt. Kan indeholde spor af sesam. Fri for gluten, æg, mælk/laktose, nødder, soja og jordnødder.
Ingredienser
Mel (majsstivelse*, boghvede* [7 %], teff* [1 %], quinoa*, kikærter*), vand, jomfruolivenolie*, xanthangummi, agavesirup*, præbiotiske vegetabilske fibre* (2 %), salt, gær og fermenter*, guarmel.
*Økologiske landbrugsprodukter.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi281.9 Kcal
-
Lipid fedt4.9 G
-
Mættede fedtsyrer2.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater54.8 G
-
Sukker3.3 G
-
Kostfibre4.1 G
-
Proteiner2.6 G
-
Salt2 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.