Økologisk spelt pizzabund
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
To pizzabunde lavet med 100% fuldkornsspeltmel fra økologisk landbrug. Til at kombinere med udskårne grøntsager, oliven mv.
Indtagningsmode
Det anbefales at forvarme ovnen til 220 grader og pynte som du foretrækker. Sæt det direkte på ovnristen (uden en kilde) og kog i 8 til 10 minutter.
Forholdsregler
Allergener:
Kan indeholde spor af soja og sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den på køl og indtages inden for 2-3 dage.
Ingredienser
Fuld hvedespeltmel*(30%), speltmel*(30%), vand, ølgær, ekstra jomfru olivenolie*, salt, speltsurdej*.
* fra økologisk landbrug
Certifikat
IT-BIO-007 EU/NON-EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi294 Kcal
-
Lipid fedt3.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater53 G
-
Sukker1.1 G
-
Kostfibre5.2 G
-
Proteiner11 G
-
Salt1.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.