Økologiske glutenfri ris og quinoa pandekager
100 G
Sorte ris- og quinoapandekager laves udelukkende med fuldkorn af ris og quinoafrø, kogt ved høje temperaturer uden at tilsætte fedt, de er ideelle som en let og sprød snack, som erstatning for brød under måltider, til morgenmad eller mellemmåltid. De kan også smøres med marmelade eller bruges som bund til lækre spyd.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Sorte ris- og quinoapandekager laves udelukkende med fuldkorn af ris og quinoafrø, kogt ved høje temperaturer uden at tilsætte fedt, de er ideelle som en let og sprød snack, som erstatning for brød under måltider, til morgenmad eller mellemmåltid. De kan også smøres med marmelade eller bruges som bund til lækre spyd.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage efter smag.
Forholdsregler
Kan indeholde sesam.
Ingredienser
Brune ris* (88%), Quinoa* (12%), salt.
(*) Økologisk produkt.
Certifikat
IT BIO 009
SKU: LP-0198187
E1DJT1HH
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi391 Kcal
-
Lipid fedt3.8 G
-
Mættede fedtsyrer1.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater78 G
-
Sukker0.9 G
-
Kostfibre3.9 G
-
Proteiner9.2 G
-
Salt0.5 G
-
Match148 Mg
-
Magnesium383 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.