Pizzabund tynd spelthvededej
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden laktose
Beskrivelse
3 Bagte pizzabunde i tynd dej, lavet med en blanding af fuldkornshvede og hvid spelt hvedemel. Ideel til at tilberede den i en gryde eller i ovnen, du skal bare vente på, at ingredienserne er varme.
Indtagningsmode
Læg pizzabunden i en gryde, kom ingredienserne ovenpå efter smag, dæk til og varm i 5 minutter ved middel varme. Pizzaen er klar til at spise, når ingredienserne er varme, hvis der bruges ost, når den er smeltet.
Ingredienser
Speltmel (52 %), fuld speltmel (9 %), jomfruolivenolie (5 %), vand, gær, naturlig smag, salt.
Certifikat
IT BIO 009Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi276 Kcal
-
Lipid fedt6.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater45 G
-
Sukker1.2 G
-
Kostfibre3.9 G
-
Proteiner8.1 G
-
Salt1.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.