Superbrød med gurkemeje og økologiske valmuefrø
Beskrivelse
Sottolestelle Superbread med gurkemeje og valmuefrø er et blødt og fordøjeligt produkt, Superbread med gurkemeje og valmuefrø kommer i skiver med en duftende buket af aromaer.
Indikation
De er resultatet af en tålmodig og ekstraordinær naturlig gæring med Sottolestelle surdejsgær, som har en historie på mere end 20 år. Tiden har gjort det ejendommeligt og unikt, ligesom de produkter, der er afledt af det. Fordøjelig og blød med en intens buket af aromaer sødet med en delikat rissirup, aldrig med hvidt sukker. Ideel som base til påsmøring af cremer, kompotter og yndlingssaucer.
Produceret i Italien.
Produceret på en dedikeret miljøvenlig fabrik.
Produceret i et anlæg, der aldrig bruger mælk eller mejeriprodukter.
Med surdej.
Intet æg.
Vegansk.
Med ekstra jomfru olivenolie
Indtagningsmode
Den kan nydes til forskellige tilbehør og hovedretter, til at tilberede bruschetta, kanapeer og toasts. Den er også god til at smøre marmelade, kompotter og diverse cremer på.
Forholdsregler
Indeholder:
- Gluten
Kan indeholde:
- Soja
- Nødder
- sesamfrø
Ingredienser
Almindelig hvedemel* 44%, vand, almindelig hvedesurdejsgær* (almindelig hvedemel*, vand) 15%, ekstra jomfru olivenolie* 4%, rismalt* (ris*, bygmalt*), valmuefrø* 2%, salt, gurkemejepulver* 1%, gær (Saccharomyces cerevisiae), Behandlet med ethylalkohol* kun på overfladen.
Certifikat
EU/ikke-EU landbrug
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.