Vegetabilske pizzabunde med rødbeder
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden tilsat sukker
-
Lavet i italien
-
Bio-øko
Beskrivelse
Du kan lave den bedste pizza derhjemme med denne økologiske roe-pizzabund. Du kan toppe det lækre sprøde økologiske hvedemel og roebund med dit yndlingspålæg. Alt det lækre ved en pizza og det gode ved grøntsager!
Indikation
Nu er dette en god base! Med denne base har du allerede alle de grøntsager, du har brug for. Og så kan det festlige fylde begynde. Pizzabundopskriften er skabt af en italiensk kok, der prioriterer kvaliteten af økologiske og rene råvarer. Pizzabunden er behagelig fast, så fyld den med hvad du vil.
Indtagningsmode
Det anbefales at forvarme ovnen til 200°C. Fyld pizzabunden med dine yndlings toppings og bag pizzaen på 10 minutter.
Lagringsbetingelser
Den kan opbevares i køleskabet i 3 dage efter åbning. Pakket i en beskyttet atmosfære.
Ingredienser
Hvedemel* (Italien), Hydret roepulver* (35%) (Italien), Solsikkeolie* (Italien), Kartoffelstivelse* (Tyskland), Hævemidler: pulveriseret fløde af vinsten og natron (Italien), Havsalt ( Italien), Ærteprotein* (Tyskland), Emulgator: solsikkelecithin* (Italien), Fortykningsmiddel: guargummi* (Indien), Gær* (Italien), Grøntsagskoncentrat* (radise* og gulerod*) (Holland).
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
IT-BIO-013
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi329 Kcal
-
Lipid fedt9.4 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater51 G
-
Sukker4 G
-
Kostfibre4.1 G
-
Proteiner8 G
-
Salt2 G
-
Natrium800 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.