Krus kage, vanilje
Beskrivelse
Mug Cake, Vanilla er en mikrobølge-krus-kagebund, der er blevet væsentligt forbedret. Denne mad, der er let at tilberede, er ikke kun velsmagende og nærende, men passer også perfekt ind i din kost.
Indikation
Ved at tilføje et særligt proteinkompleks blev dets proteinindhold kraftigt øget, mens kulhydrater blev skåret ned og sukker elimineret, så du kan spise det uden at føle skyld. Det er et stykke kage at forberede; alt hvad du behøver er dit yndlingskrus, fyldt med kagepulver og lidt skummetmælk eller plantemælk, og en mikrobølgeovn til at putte det i. Den praktiske indpakning af en portion er nem at have med rundt, så du kan endda tilberede den på din arbejdsplads, hvis sød trang tilfældigvis rammer dig der.
Indtagningsmode
Det anbefales at blande i et krus 45 g (1 pose) med 60 ml skummetmælk, indtil det er glat. Tilbered i en mikrobølgeovn ved 700W i 2-3 minutter. Efter tilberedning, lad den stå i 20 ekstra sekunder i mikrobølgeovnen og server ved at vende den til en tallerken eller ske den ud direkte fra kruset.
Forholdsregler
Indeholder gluten og mælk. Fremstillet i en plante, der fremstiller mælk, æg, gluten, soja, krebsdyr, svovldioxid og nødder indeholdende fødevarer.
Ingredienser
Rismel, Valleproteinkoncentrat, Hydrolyseret protein, Chokoladepulver (saccharose, kakaomasse, fedtreduceret kakaopulver, naturlig smag), Skummetmælkspulver, Helæggepulver, Calciumkaseinat (indeholder mælk), Æggehvidepulver, Aromaer, Hæve middel (natriumkarbonater), bagepulver (hævemidler (natriumkarbonater, diphosphater), majsstivelse), fortykningsmiddel (xanthangummi), sødemiddel (sucralose).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.