Økologisk Chia
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
De er en fremragende kilde til fibre og antioxidanter, calcium, proteiner og omega-3 fedtsyrer af vegetabilsk oprindelse. De giver en mæthedsfornemmelse, fordi de absorberer 10 gange deres vægt i vand og danner en voluminøs gel (opløselig fiber).
Indikation
For at omega 3 kan optages korrekt, skal chiafrø males eller tygges rigtig godt. Under alle omstændigheder er det tilrådeligt at lægge dem i blød. Især chiafiber er meget interessant, fordi det er en type slimfibre, som giver det unikke ved tilberedning af desserter eller smoothies (fiberen i en teskefuld chia svarer til fiberen i et æble) og reducerer det glykæmiske indeks for de fødevarer, det ledsager.
Indtagningsmode
Det anbefales at anvende det i små mængder, mellem 2 og 3%, som et berigende supplement i alle slags bagte produkter såsom: brød, småkager, kager, spaghetti pasta (3 til 5%), fuldkornsbrød (max. 10%) osv.
Det kan også tilsættes direkte som en nærende ingrediens i morgenmadsprodukter og müslis, i vegetabilsk mælk, yoghurt, salater, saucer, supper, kornprodukter mv.
Forholdsregler
Overskrid ikke et forbrug på 15 g pr. dag.
Ingredienser
Chiafrø (100%).
Certifikat
ES-ECO-023-MANæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi455.5 Kcal
-
Lipid fedt30.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater37.4 G
-
Sukker4.5 G
-
Kostfibre25.1 G
-
Proteiner22.3 G
-
Salt0.03 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.