Gelatinepulver Angel jobal
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Hypoallergenisk
Beskrivelse
Hvorfor købe gelatinepulver?
Gelatinepulver er et produkt, der bruges meget hyppigt i madlavning, især ved tilberedning af kager.
Egenskaber ved gelatinepulver
Animalsk gelatine kommer fra omdannelsen af kollagen i bindevæv og knogler og brusk på grund af madlavning. Det er meget nærende, da det har mellem 85-90% protein. Dets store bidrag i aminosyrer giver os adskillige fordele.
Denne animalske gelatine af svineoprindelse hjælper med at holde huden hydreret og fast, bidrager til funktionaliteten af knogler, brusk og led, forhindrer ledsmerter og forekomsten af osteoporose.
Hvordan bruger man gelatinepulver?
Det anbefales at tilføje fem til syv væsker for hver spiseskefuld gelatine. Den skal opvarmes i et par sekunder, så gelatinen opløses, men i intet tilfælde koge.
Ingredienser
Gelatine af svinedyr oprindelse.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.