Goji sorte bær
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Sorte gojibær er en sjælden og eksotisk frugt, der dyrkes i ekstreme miljøer, i Himalaya-bjergene, Centralasien og i de afsidesliggende ørkenterræner på Qinghai-Tibet-plateauet, en stor forhøjet slette ofte kaldet "Verdens tag".
Indikation
De er blevet brugt meget i kinesisk tradition. Sammenlignet med den almindelige røde gojibær er dens næringsværdier meget højere. Teen, der er tilberedt med disse bær, er af ren natur og ændrer farve, når den blandes med citron- eller limesaft, og den får så en lyserød tone. Afhængig af alkaliniteten af vandet, det er nedsænket i, vil nuancen variere fra blå til lilla eller pink. Proteinkilde.
Proteiner bidrager til:
- Øge muskelmassen.
- Bevar muskelmassen.
- At vedligeholde knogler under normale forhold.
Indtagningsmode
Kom 4 eller 5 bær i en kop med varmt vand, lad sidde i mindst 6 minutter.
Du kan sagtens spise de samme bær.
Anden mulighed: Kom 6 bær i et glas vand ved stuetemperatur, lad det sidde i mindst 6 minutter.
Du kan bruge de samme bær igen og derefter spise dem. Når de er gennemblødt, kan de også bruges i salater, supper, morgenmad, buddinger, desserter mv.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (under 18ºC), tørt, beskyttet mod sollys og isoleret fra jorden. Indtag helst før den dato, der er angivet på emballagen.
Ingredienser
100 % sorte gojibær (Lycium ruthenicum)*. *Fra vildt landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi314 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater61 G
-
Sukker4.5 G
-
KostfibreG
-
Proteiner12 G
-
Salt0.45 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.