Ernæringsmæssige gærflager
Beskrivelse
De behageligt smagende ernæringsgærflager er fremstillet af en særligt udvalgt stamme af Saccharomyces cerevisiae. Denne gær dyrkes på beriget og renset sukkerrør og roemelasse under nøje kontrollerede forhold.
Indikation
Det har følgende vitaminer og mineraler:
Jern: bidrager til normalt stofskifte, der producerer energi, hjælper immunsystemet og reducerer træthed og træthed.
Niacin: hjælper den normale funktion af nervesystemet.
Folat (folinsyre)
Calcium: hjælper med den normale funktion af fordøjelsesenzymer.
Kalium: bidrager til at opretholde et normalt blodtryk.
Riboflavin: hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
Vitamin B6: hjælper nervesystemets normale funktion og bidrager til normal protein- og glykogenmetabolisme.
Vitamin B12: bidrager til nervesystemets normale funktion og hjælper immunsystemets normale funktion.
Indtagningsmode
Det anbefales at tage 2 spsk dagligt blandet i mælk, frugtjuice eller grøntsagsjuice. Det kan også bruges i vegetariske opskrifter eller tilsættes proteinshakes for at øge næringsindholdet.
Forholdsregler
Nogle naturlige variationer i farve kan forekomme i dette produkt. Fremstillet i faciliteter, der håndterer hvede, gluten, soja, mælk, æg, fisk, krebsdyr og nødder.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Ingredienser:
Tørgær, Niacin, Pyridoxinhydrochlorid (vitamin B6), Riboflavin, Thiaminhydrochlorid (thiamin), Folinsyre, Cobalamin (vitamin B12).
Til 2 spiseskefulde:
Jern (0,5 mg), Thiamin (6 mg), Niacin (32 mg), Folat (675 µg), Calcium (6 mg), Kalium (180 mg), Riboflavin (6 mg), Vitamin B6 (6 mg), Vitamin B12 (14 µg).
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.