ØKOLOGISK surdej
Produktværdier
-
Økocert
-
Bio-øko
Beskrivelse
Lev'blé BIO fra Priméal er udelukkende lavet med ingredienser fra økologisk landbrug: hvede og udvalgt gær. Denne gær vil i synergi med hvedesurdej udvikle en meget behagelig smag under gæringen, men den kræver en passende væksttid.
Indikation
Priméal er det førende økologiske mærke af tørre dagligvareprodukter, der sælges i økologiske butikker, som tilbyder en bred vifte af salte og søde dagligvareprodukter. Den bruger lokale franske ingredienser, samtidig med at den sikrer lokal fremstilling og emballering, i Ardèche, en garanti for den franske kvalitet af vores knowhow.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilberede i hånden: 1- Bland 500 g mel + 8 g salt + 21 g økologisk gær + cirka 350 ml lunkent vand (ca. 28°C). 2- Ælt i omkring ti minutter for at opnå en blød, men ikke-klæbrig dej. 3- Lad hvile i 30 minutter i en salatskål dækket med et fugtigt klæde. 4- Tag dejen igen, og skub let luften ud, der kom ind for at danne dit brød. 5- Dæk dejen til igen og lad den fortsætte med at gære i et rum ved mindst 20°C i mindst 2 timer. 6 Sæt den i en varm ovn (220 -230°C) i ca. Den kan også bruges i en brødmaskine: Hæld ingredienserne i skålen og følg fuldkornsbrødsprogrammet.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt og tørt sted. Efter åbning lukkes posen tæt og opbevares væk fra fugt.
Ingredienser
Dehydreret og devitaliseret hvedesurdej.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi373 Kcal
-
Lipid fedt2.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater68.2 G
-
Sukker1.5 G
-
Kostfibre7.8 G
-
Proteiner16.5 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.