Ølgærflager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Ølgær har stor næringsværdi. Den indeholder kulhydrater, proteiner, mineraler som kalium, fosfor, selen, chrom, natrium, jern, zink, magnesium og vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, B9, biotin og kostfibre.
Indikation
Rig på protein, kilde til vitamin B1 og B9.
Indtagningsmode
Det anbefales at drysse en spiseskefuld gær tre gange dagligt på tallerkenen, som du har serveret maden i. Den tilsættes altid maden, når den er tilberedt, serveret og klar til at spise. Ølgær har en let bitter, men behagelig smag, og du kan tilføje den til enhver velsmagende ret såsom salater, supper, pasta, ris, saucer osv.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder, sesam, mælk og sennep.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Ølgærflager (100%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi347 Kcal
-
Lipid fedt7 G
-
Mættede fedtsyrer1.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater7 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre32 G
-
Proteiner43 G
-
Salt0.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.