Guargummi
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
Beskrivelse
Guargummi er en opløselig fiber opnået ved at presse frøene af bælgplanten Cyamopsis tetragonoloba, hjemmehørende på det asiatiske kontinent. Meget anvendelig i mange glutenfri opskrifter, det er også et naturligt fortykningsmiddel
Indikation
Det giver elasticitet og volumen til wienerbrødsdej. Det er et kraftigt fortykningsmiddel, som kan bruges både varmt og koldt.
- Vegansk: produkt af vegetabilsk oprindelse, perfekt til folk, der følger vegansk kost.
- Allergenfri: Indeholder ingen soja, mælkeprodukter, æg eller nødder.
- Multifunktionel: du kan bruge Moara Guar Gum til naturligt at give konsistens til syltetøj og gelé, yoghurt eller mejeriprodukter fremstillet hjemme med vegetabilsk mælk, som nogle gange har tynde resultater, og for at give en cremet konsistens til is og forhindre dannelsen af krystaller. af is. Det er det ideelle fortykningsmiddel til dine forberedelser.
- Sund: Den har et højt fiberindhold, som hjælper fordøjelsessystemets sundhed.
- Ideel til glutenfri bagning: Moara Guar Gum giver stor elasticitet til dine glutenfri brød, hvilket forbedrer deres tekstur og konsistens. Husk, at guargummi fungerer som fiber i glutenfri bageopskrifter.
Indtagningsmode
Det er tilrådeligt at bruge mellem ½ og 1 tsk for hver kop mel brugt.
Forholdsregler
Opbevares utilgængeligt for børn.
Lagringsbetingelser
Opbevares i den originale beholder på et rent, køligt, tørt og lugtfrit sted, væk fra direkte lys- og varmekilder. Ved maksimal relativ luftfugtighed 60% og under 25ºC. Luk beholderen godt efter brug. Når beholderen er åbnet, skal den holdes tæt lukket og under de angivne opbevaringsforhold. Det anbefales at undgå pres på beholderne.
Ingredienser
100% Guargummi
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi350 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre82.3 G
-
Proteiner4.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.