Øko tapioka maltodextrin
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Øko tapioka maltodextrin fra Green tahr.Indikation
Tapioka Maltodextrin med økologisk certificering er en type af komplekse kulhydrater med højt glykæmisk indeks. Det er en kilde til energi til udholdenhedssport og højintensitetssport. Hurtig absorption for at fremme ydeevne og forbedre gendannelse.
Tapioka Maltodextrin er RAW. Forberedt til at blande med vand eller din yndlingsdrik. Tillader hurtig og nem blanding af produktet i vand eller en anden drik. Brug den i kombination med proteinpulver til at producere en effektiv og optimal genopfyldning af energiniveauet efter træning.
Tapioka Maltodextrin bruges normalt i protokollen til at genopbygge muskelglykogen til en konkurrence flere dage før, hvorigennem der sker en superkompensation af energiaflejringer. Specielt velegnet til atleter og/eller udholdenhedsatleter (triatlon, maraton, svømning...).
Tapioka Maltodextrin hjælper hurtig energigenvinding efter træning ved at drage fordel af stimuleringen af muskelreceptorer (GLUT 4).
Anbefales til atleter og/eller atleter, der træner mere end én gang om dagen eller opretholder et højt volumen og intenst fysisk aktivitetsprogram.
Tapioka Maltodextrin med økologisk certificering ændrer blodsukker eller insulinniveauer. Derfor ser erythritol ud til at være et glimrende alternativ til sukker for dem, der lider af overvægt, diabetes eller lidelser relateret til metabolisk syndrom.
Forbruget af Tapioca Maltodextrin med økologisk certificering skal kobles til idrætsudøvelse. Alt efter hvilke effekter vi ønsker at opnå, har det vist sig, at indtagelse af kulhydrater før, under og efter træning forbedrer træningskapaciteten.
Indtagningsmode
Vi kan indtage det før, under eller lige efter endt træning.
1. Før og under træning:
Maltodextrin indtaget før og under træning (Aubisque) vil tjene som en hurtig og stabil energikilde, der giver brændstof til musklen, indtil træningen er færdig.
2. Efter træning:
Hvis vi indtager det efter træning, vil det hjælpe os med at erstatte det muskelglykogen, der går tabt efter træning, da dette reduceres betydeligt under træning, foruden at det forbedrer optagelsen af proteiner og andre næringsstoffer fra muskelvæv.
En måde at tage maltodextrin efter træning er at kombinere det med protein og aminosyrer, så vi ikke kun garanterer udskiftning af muskelglykogen, men også at muskelgendannelse og regenerering vil være fuldstændig.
Måder at bruge:
Som en ingrediens i småkager, kornbarer, konfekture, saucer, is, korn, babymad tilberedninger.
I Sportsdrinks blandes 30-50 g med 200 - 400 ml vand, grøntsagsdrik, mælk eller yoghurt.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (helst 5-15ºC), beskyttet mod direkte lys. Under tørre forhold (helst RF 55-65%) og rent.
Når den er åbnet, lukkes den hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå udsættelse for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel kontaminering.
Ingredienser
100% tapiokastivelse fra økologisk landbrug.Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug EU/ikke-EUNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi377 Kcal
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater94 G
-
Sukker7 G
-
KostfibreG
-
Proteiner0.1 G
-
Salt0.13 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.