diende oksebouillon
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økologisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk knoglebouillon til babykød koges i 20 timer, hvilket opløser værdifulde næringsstoffer som kollagen, aminosyrer og glycosaminoglycaner (GAG'er) fra knoglerne og binder dem til bouillonen.
Vi bruger kun økologiske knogler fra græsopdrættede kalve fra økologisk landbrug. Den er lavet med knogler med et højt kollagenindhold (kalveben, ankler, knæskaller og lår).
Som base for oksebensbouillonen tilbereder vi en hjemmelavet grøntsagsbouillon af økologiske grøntsager. Ingredienserne kommer fra landmænd i regionen omkring vores produktion i Bayern. En opskrift med krydderier (f.eks. Bertram, Quendel, Isop) gør denne oksebensbouillon særlig gavnlig.
Indtagningsmode
Hvordan bruger du diende oksebensbouillon?
- Som en daglig sundhedsrutine til at give kollagen og aminosyrer.
- For at forbedre smoothies - med kollagen og proteiner fra knoglebouillon.
- Til slankekure eller på tom mave (kun 28 kcal pr. 350 ml).
- Som en naturlig kilde til protein og aminosyrer efter træning.
- Som basis for velsmagende opskrifter (f.eks. supper, saucer, stege).
Ingredienser
Vand, okseben* (24%), løg*, selleri*, tomatpure*, stensalt*, peber*, Bertram*, timian*, isop*, laurbærblade*.
*fra kontrolleret økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi8 Kcal
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.3 G
-
SukkerG
-
Proteiner1.5 G
-
Salt0.5 G
-
Kollagen1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.