Glutenfri julienne-havsuppe
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Trevijanos glutenfri julienne-havsuppe er et dehydreret suppetilberedt, lavet af en blanding af grøntsager, som du hurtigt, nemt og enkelt kan tilberede en suppe med al smag fra det mest traditionelle køkken.
Indikation
Wakame-tangen giver den en intens havsmag, og hvis du også ledsager den med nogle stykker fisk eller rejer, vil resultatet være utroligt.
Indtagningsmode
Det anbefales at putte 2 spsk grøntsager (12,5 g) i en gryde. Tilsæt derefter 1/2 liter vand, 2 g salt (eller efter smag) og 1 spsk olie. Når det begynder at koge, koges det over medium/høj varme i 25 minutter.
*For at tilberede hele posen skal du bruge 3 liter vand og 16 g salt (eller efter smag).
Forholdsregler
Kan indeholde spor af sesam, hasselnødder, sennep, krebsdyr, bløddyr og fisk.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Gulerod, pastinak, porre, løg, wakame-tang (6,5%), kål, selleri, persille.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi305 Kcal
-
Lipid fedt2.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater53 G
-
Sukker30 G
-
Kostfibre24 G
-
Proteiner6.6 G
-
Salt4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.