Hasselnøddepuré
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Fremstillet i frankrig
-
Bio-øko
Beskrivelse
Jean Herves hasselnøddepuré er en meget interessant kilde til mad og et meget godt supplement til den vegetariske kost. Det passer til alle, unge som gamle.
Det kan smøres i et tyndt lag på brød, men det kan også fint indarbejdes i dine kulinariske retter, primært i desserter.
Indikation
Efter tørring over et brændebål males hasselnødderne med en møllesten. Takket være denne tørremetode bevares umættede fedtsyrer. Små skind og knækkede stykker fjernes ved sigtning.
Indtagningsmode
Det anbefales at fortynde en spiseskefuld hasselnøddepuré med to spiseskefulde vand. Tilsæt en skefuld eddike eller citronsaft, en skefuld sojasauce (Tamari) og hakkede aromatiske krydderurter.
Ingredienser
Hasselnødder fra Italien.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi693 Kcal
-
Lipid fedt63.5 G
-
Mættede fedtsyrer5.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.5 G
-
Sukker5 G
-
Kostfibre8.6 G
-
Proteiner16.4 G
-
Salt0.05 G
-
Match330 Mg
-
Kalium707 Mg
-
Magnesium238 Mg
-
Kobber1.7 Mg
-
Mangan1.5 Mg
-
E-vitamin17.5 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.