Julianne suppe
Produktværdier
-
Intet tilsat salt
Beskrivelse
Int-Salim julienne suppe er en blanding af dehydrerede grøntsager til at forberede suppe.
Indtagningsmode
Det anbefales til én ret: kog 1/2 liter vand, to spiseskefulde Julianasuppe og lad det koge i 15 minutter. Smag til efter smag. Lækre supper kan også tilberedes ved at tilsætte ris, suppepasta mv.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af nødder, soja, sesam og korn, der indeholder gluten.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Grøntsager og grøntsager tørret ved lav temperatur: gulerod, løg, pastinak, porre, hvidkål, persille og bladselleri.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi225 Kcal
-
Lipid fedt2.2 G
-
Mættede fedtsyrer19.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater59.9 G
-
Sukker3.7 G
-
Kostfibre3 G
-
Proteiner11.73 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.