Knogle bouillon pakke
Produktværdier
-
100% naturligt produkt
Beskrivelse
Caldos Cooldo knoglebouillon-pakken består af 6 enheder á 300 ml hver. Knoglebouillon med højt proteinindhold og naturlig kilde til kollagen.
Indikation
- Lavet ved lav varme i mere end 20 timer for at opnå det maksimale af dets næringsstoffer.
- Lavet med 100% spanske og økologiske råvarer; med knogler fra dyr opdrættet i frihed på spanske græsgange. Salt, ingefær og gurkemeje dyrkes også i Spanien.
- 100% økologisk råvare, 0% tilsætningsstoffer, 0% konserveringsmidler, 100% naturlig. Glutenfri, Keto, paleo, AIP.
- Højt proteinindhold og naturlig kilde til kollagen.
Hvilke næringsstoffer har knoglebouillon?
Knoglebouillon er rig på kollagen og mineraler. Det er også en naturlig kilde til andre aminosyrer såsom prolin, glycin eller glutamin.
- Prolin: Det er en ikke-essentiel aminosyre, som vores krop kan syntetisere fra glutaminsyre. Prolin spiller en væsentlig rolle i proteinsyntese, især kollagensyntese. Styrker led og sener, hjælper med at styrke hjertemusklerne, deltager i syntesen af kollagen, forbedrer hudens tekstur, hjælper med regenerering af væv og slimhinder, hjælper med vores krops immunitet ved at interagere med vedligeholdelse af nogle immunglobuliner.
- Glycin: er en ikke-essentiel aminosyre, som i visse situationer såsom skader, tilstande eller ledbetændelse kan blive essentiel, da vi ikke er i stand til at producere de nødvendige mængder. Vedligeholder korrekt helbredende funktion, essentiel for kollagensyntese, fremmer produktionen af væksthormon, hjælper korrekt hjernefunktion, hjælper med at regulere blodsukkerniveauet, fungerer som en hæmmende neurotransmitter i centralnervesystemet.
- Kollagen: det er det protein, der er mest udbredt i kroppen og findes i vores hud såvel som i bindevæv som led og sener; Det holder knogler og muskler sammen, og vedligeholder slimhinden i tarmen. Kollagen udgør næsten en tredjedel af vores samlede proteinmasse. Det plejede også at repræsentere en relevant del af vores kost. Og i dag er det ikke tilfældet. Hvis vi tilføjer dette faktum, at kollagensyntesen reduceres med alderen, er det meget vigtigt at sikre tilstrækkeligt med råmateriale til at opretholde produktionen. Hos kvinder reducerer faldet i østrogen i overgangsalderen yderligere kollagensyntesen. Knoglebouillon er en naturlig kilde til kollagen og indeholder naturligt de cofaktorer, der hjælper med at opretholde kollagen i kroppen.
- Gelatine: det er intet andet end kogt kollagen. Når den er afkølet, størkner den og får en geltekstur. Og hvis du afkøler din bouillon, og du får gelatine, er det et glimrende tegn på tilstedeværelsen af kollagen.
- Glutamin: det er den mest udbredte aminosyre i vores krop, det hjælper med at regenerere væv, har en vigtig rolle i fordøjelsessundheden og fremmer optimal immunfunktion. Glutamin garanterer integriteten af tarmvæggen og hjælper os med at bevare vores muskelmasse.
- Glycosaminoglycaner: er komplekse kulhydrater, der deltager i mange biologiske processer. De er afgørende for at holde bindevæv og ledvæske, smøremidlet, der omgiver vores led, i god stand. Hyaluronsyre, chondroitin og glucosamin er glycosaminoglycaner.
- Mineraler: dyreknogler er en meget rig kilde til mineraler som calcium, magnesium, kobber, jern, mangan, fosfor, kalium, natrium og zink. For at udvinde den maksimale mængde mineraler er det vigtigt at tilføje et stænk eddike eller anden syre.
Indtagningsmode
Mad klar til indtagelse. Det anbefales at ryste og varme før indtagelse. Du kan tage det alene eller tilføje det til dine smoothies, dine cremer eller dine gryderetter, altid som en del af en afbalanceret kost.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskabet og indtages inden for 3 dage. Når den er kold, bliver den til gelatine. Når du opvarmer det, vil det vende tilbage til sin flydende tilstand, og fedtet vil opløses, hvilket giver det et strejf af smag og næringsstoffer.
Ingredienser
Vand, okseben 22%, kyllingekroppe 20%, skinkeben 2,6%* (økologisk svinekødsskinkeben og havsalt), æblecidereddike*, ingefær* havsalt*, gurkemeje*.
*Ingredienser fra økologisk produktion.
Certifikat
ES-ECO-026-VAS EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Milliliter
-
Energisk værdi30 Kcal
-
Lipid fedt0.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.17 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Proteiner5.7 G
-
Salt0.49 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.