knoglebouillon
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
100% naturligt produkt
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Bone bouillon fra Caldos Cooldo er en bouillon med højt proteinindhold og en naturlig kilde til kollagen.
Indikation
- Lavet ved lav varme i mere end 20 timer for at opnå det maksimale af dets næringsstoffer.
- Lavet med 100% spanske og økologiske råvarer; med knogler fra dyr opdrættet i frihed på spanske græsgange.
- Salt, ingefær og gurkemeje dyrkes også i Spanien.
- 100% økologisk råvare, 0% tilsætningsstoffer, 0% konserveringsmidler, 100% naturlig. glutenfri, keto, paleo, AIP. højt proteinindhold og naturlig kilde til kollagen.
Hvilke næringsstoffer har knoglebouillon?
Knoglebouillon er rig på kollagen og mineraler. Det er også en naturlig kilde til andre aminosyrer såsom prolin, glycin eller glutamin. og hvad er de til? Her forklarer vi alle dens egenskaber
Proline
Prolin er en ikke-essentiel aminosyre, som vores krop kan syntetisere ud fra glutaminsyre. Prolin spiller en væsentlig rolle i proteinsyntese, især kollagensyntese.
Dens funktioner omfatter:
- Styrker led og sener.
- Hjælper med at styrke hjertemusklerne.
- Deltager i kollagensyntese.
- Forbedrer hudens tekstur.
- Hjælper med regenerering af væv og slimhinder.
- Det hjælper med vores krops immunitet ved at være relateret til vedligeholdelsen af nogle immunglobuliner.
Wisteria
Glycin er en ikke-essentiel aminosyre, som i visse situationer som skader, sygdomme eller ledbetændelse kan blive essentiel, da vi ikke er i stand til at producere de nødvendige mængder.
Dens funktioner omfatter:
- Opretholder korrekt helbredende funktion.
- Vigtigt for kollagensyntese.
- Fremmer produktionen af væksthormon.
- Hjælper med at fungere korrekt hjerne.
- Hjælper med at regulere blodsukkerniveauet.
- Det virker som en hæmmende neurotransmitter i centralnervesystemet.
Kollagen
Hvad er kollagen og hvad er det til?
Det er det mest udbredte protein i kroppen og findes i vores hud såvel som i bindevæv som led og sener; Det holder knogler og muskler sammen, og vedligeholder slimhinden i tarmen.
Hvorfor er det så vigtigt at tage kollagen?
Kollagen udgør næsten en tredjedel af vores samlede proteinmasse. Det plejede også at repræsentere en relevant del af vores kost. Og i øjeblikket er det ikke tilfældet. Hvis vi tilføjer dette faktum, at kollagensyntesen reduceres med alderen, er det meget vigtigt at sikre tilstrækkeligt med råmateriale til at opretholde produktionen. Hos kvinder reducerer faldet i østrogen i overgangsalderen yderligere kollagensyntesen.
Knoglebouillon er en naturlig kilde til kollagen og indeholder naturligt de cofaktorer, der hjælper med at opretholde kollagen i kroppen.
Gelatine
Gelatine er intet andet end kogt kollagen. Når den er afkølet, størkner den og får en geltekstur. Og hvis du afkøler din bouillon, og du får gelatine, er det et glimrende tegn på tilstedeværelsen af kollagen. Cooldo bouillon er selvfølgelig ren gelatine.
Glutamin
Glutamin er den mest udbredte aminosyre i vores krop, det hjælper med at regenerere væv, spiller en vigtig rolle i fordøjelsessundheden og fremmer optimal immunfunktion. Glutamin garanterer integriteten af tarmvæggen og hjælper os med at bevare vores muskelmasse.
Glycosaminoglycaner
De er komplekse kulhydrater, der deltager i mange biologiske processer. De er afgørende for at holde bindevæv og ledvæske, smøremidlet, der omgiver vores led, i god stand. Hyaluronsyre, chondroitin og glucosamin er glycosaminoglycaner.
Mineraler
Dyreknogler er en meget rig kilde til mineraler som calcium, magnesium, kobber, jern, mangan, fosfor, kalium, natrium og zink. For at udvinde den maksimale mængde mineraler er det vigtigt at tilføje et stænk eddike eller anden syre.
Hos cooldo henter vi altid råvarer af højeste kvalitet, og selvfølgelig tilføjer vi ufiltreret æblecidereddike til vores bone bouillon opskrift for at få mest muligt ud af dens næringsstoffer.
Indtagningsmode
For dem, der ønsker at tilføje ekstra næringsstoffer til deres kost ved at inkludere knoglebouillon i deres daglige kost.
Mad klar til indtagelse. Det anbefales at ryste og varme før indtagelse.
Du kan tage det alene eller tilføje det til dine smoothies, dine cremer eller dine gryderetter, altid som en del af en afbalanceret kost.
Lagringsbetingelser
Cooldo Bouillon opbevares ved stuetemperatur, det vil sige i spisekammeret indtil den udløbsdato, der er angivet på emballagen.
Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskabet og indtages inden for 3 dage.
Når den er kold, bliver den til gelatine. Det er et bevis på, at Cooldo bouillon er ren kollagen! Når du opvarmer det, vil det vende tilbage til sin flydende tilstand, og fedtet vil opløses, hvilket giver det et strejf af smag og næringsstoffer.
Ingredienser
Vand, okseben 22%, kyllingekroppe 20%, skinkeben 2,6%* (økologisk svine-skinkeben og havsalt), æblecidereddike*, ingefær*, havsalt*, gurkemeje*.
*Ingredienser fra økologisk produktion.
Certifikat
ES-ECO-026-VAS EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Milliliter
-
Energisk værdi30 Kcal
-
Lipid fedt0.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.17 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Proteiner5.7 G
-
Salt0.49 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.