kyllingebensbouillon
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økologisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ved at koge kyllingekroppe i 20 timer er kyllingebensbouillon rig på næringsstoffer som aminosyrer, kollagen og indeholder mange naturlige proteiner. Til produktionen bruges knogler fra økologiske kyllinger opdrættet i naturen af landmænd som Sebastian Kettenberger, der praktiserer bæredygtigt landbrug. På den selvforsynende gård Biohof Kettenberg dyrker Sebastian Kettenberger selv kyllingefoderet. Som base for vores kyllingebensbouillon bruger vi en hjemmelavet grøntsagssuppe med masser af friske grøntsager, som vi hovedsageligt henter fra Chiemgau-regionen i det sydlige Bayern, hvor vi også producerer.
Den har en lækker smag, som langtidskogt kyllingebouillon eller kyllingesuppe; men det indeholder også næringsstofferne fra kyllingekroppe.
Indtagningsmode
Hvordan bruger du kyllingebensbouillon?
- I stedet for kaffe eller som snack som en daglig sundhedsrutine, for eksempel om morgenen eller eftermiddagen.
- Tilføj kollagen- og proteinrig kyllingebensbouillon til smoothies.
- Brug den under en diæt, på tom mave eller som Paleo superfood
- Som et naturligt proteinindtag efter træning (5,6 g protein pr. 350 ml glas)
- Knoglebouillon som basis for lækre opskrifter (f.eks. supper, saucer, pasta, stege)
Ingredienser
Vand, fjerkræben* (30%), løg*, gulerødder*, selleri*, porrer*, stensalt*, persille*, peber*, salvie*, laurbærblade*, chili*.
*fra kontrolleret økologisk landbrug.
Certifikat
DE-ÖKO-037 EU/ikke-EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi11 Kcal
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.8 G
-
SukkerG
-
Kostfibre1.6 G
-
Proteiner1.1 G
-
Salt0.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
12 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.