Oksebouillonpakke
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Oksebensbouillon simrer langsomt i op til 20 timer og frigiver værdifulde næringsstoffer som kollagen og aminosyrer fra knoglerne. Til oksebensbouillonen bruges 100% økologiske knogler, der kommer fra økologisk kvæg opdrættet på græs.
Vi laver en hjemmelavet grøntsagsbouillon med økologiske grøntsager som base til vores kødbouillon. Mange af vores ingredienser kommer fra Chiemgau-regionen i det sydlige Bayern, hvor vi også producerer. Bouillonen smager lige så lækkert som en langtidskogt kødbouillon eller oksebouillon, men den giver også værdifulde næringsstoffer fra okseknoglerne.
Indtagningsmode
Sådan bruger du oksebensbouillon:
Drik det rent som en daglig sundhedsrutine for at forsyne din krop med kollagen og mineraler
Forbedr smoothies med det naturlige protein og kollagen fra knoglebouillon
Brug den som leverandør af næringsstoffer og til at tilfredsstille dig under en diæt eller fastekur
Drik det som en naturlig og sund proteinkilde efter træning i stedet for proteinshakes
Brug den som base til lækre opskrifter, for eksempel supper, saucer, gryderetter
Ingredienser
Vand, okseben* (29%), tomater*, løg*, gulerødder*, selleri*, porrer*, stensalt*, tomatpure*, æblecidereddike*, persille*, peber*, laurbærblade*, Timian*.
*fra kontrolleret økologisk landbrug
Certifikat
DE-ÖKO-037 Landbrug EU/ikke-EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi20 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater1.1 G
-
Sukker0.3 G
-
Proteiner4 G
-
Salt0.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.