Bland til brød, pizza og focaccia - med boghvede og sorghum
Beskrivelse
Blandingen til brød, pizza og focaccia - med boghvede og sorghum fra Probios er en helt ny blanding af økologisk mel til tilberedning af velsmagende opskrifter.
Indikation
Opskriften indeholder boghvede og sorghum, som giver en mere rustik smag til tilberedningen og gør den til en fiberkilde. Blandingen er garanteret gluten-, mælke- og ægfri og kan refunderes af det nationale sundhedssystem. Tilberedningen kan også bruges sammen med den praktiske bagemaskine. Også tilgængelig er blandingen til kager og kiks, meget nem at bruge, der garanterer et ægte kokkeresultat!
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge til tilberedning af velsmagende glutenfri opskrifter.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi347 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater78 G
-
Sukker2.8 G
-
Kostfibre5 G
-
Proteiner5.5 G
-
Salt1.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.