Fermenter til rørt yoghurtdessert
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Økocert
-
Bio-øko
-
Jeg bestiller den også flere gange. Det er fremragende.
Também encomendo várias vezes. É excelente.
Oversat fra naturitas.pt
Se originalen
Fermenter til rørt yoghurtdessert anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
De to gavnlige bakterier i yoghurt er Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus. Begge arbejder i symbiose for at omdanne mælk til yoghurt ved en temperatur på mere eller mindre 40 ° C.
Den dobbelte dosispose giver dig mulighed for at lave 8 yoghurter á 125 ml.
Indikation
De to gavnlige bakterier i yoghurten gærer: Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus arbejder i symbiose for at omdanne mælk til yoghurt ved en temperatur på mere eller mindre 40°C.
Indtagningsmode
Opløs gæringen i 2 spsk mælk.
Tilsæt efter dine opskrifter, sukker, marmelade, aromaer...
Afkøl og lad afkøle i et par timer før smagning.
Lagringsbetingelser
Konservering af pulveret helst under + 18 ° C for bedre gæringseffektivitet.
Ingredienser
Certifikat
FR-BIO-01 EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi322 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater47 G
-
Sukker47 G
-
KostfibreG
-
Proteiner31 G
-
Salt0.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
4 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.