NAT-ALI
Fermenter til rørt yoghurtdessert
31,04 kr.
Tarvitsetko apua?

Fermenter til rørt yoghurtdessert

2 konvolutter - 6G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
De to gavnlige bakterier i yoghurt er Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus. Begge arbejder i symbiose for at omdanne mælk til yoghurt ved en temperatur på mere eller mindre 40 ° C. Den dobbelte dosispose giver dig mulighed for at lave 8 yoghurter á 125 ml.
Se beskrivelse
31,04 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Uden gluten
  • Økocert
  • Bio-øko
  1. Udgivet den 01.09.2024

    Jeg bestiller den også flere gange. Det er fremragende.

    Também encomendo várias vezes. É excelente.

    Oversat fra naturitas.pt

    Se originalen

Fermenter til rørt yoghurtdessert anmeldelser

Baseret på 1 anmeldelse

  1. 5 stjerner
    1
  2. 4 stjerner
    0
  3. 3 stjerner
    0
  4. 2 stjerner
    0
  5. 1 stjerne
    0

Beskrivelse

anmeldelser (1)

Spørgsmål og svar (4)

Beskrivelse

De to gavnlige bakterier i yoghurt er Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus. Begge arbejder i symbiose for at omdanne mælk til yoghurt ved en temperatur på mere eller mindre 40 ° C.

Den dobbelte dosispose giver dig mulighed for at lave 8 yoghurter á 125 ml.

Indikation

De to gavnlige bakterier i yoghurten gærer: Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus arbejder i symbiose for at omdanne mælk til yoghurt ved en temperatur på mere eller mindre 40°C.

Indtagningsmode

Opløs gæringen i 2 spsk mælk.

Tilsæt efter dine opskrifter, sukker, marmelade, aromaer...

Afkøl og lad afkøle i et par timer før smagning.

Lagringsbetingelser

Konservering af pulveret helst under + 18 ° C for bedre gæringseffektivitet.

Ingredienser

Mælkepulver *, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus.
* Økologiske landbrugsprodukter.

Certifikat

FR-BIO-01 EU Landbrug

SKU: LP-0097387
BBFUP9SMR64

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    322 Kcal
  • Lipid fedt
    1.4 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.1 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    47 G
  • Sukker
    47 G
  • Kostfibre
    G
  • Proteiner
    31 G
  • Salt
    0.5 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

4 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.