Porcini svampe risotto - med miso
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Økologisk
-
Lavt fedtindhold
-
Bio-øko
Beskrivelse
Risottoen med porcini-svampe - med miso fra Probios er en færdiglavet risotto med carnaroli-ris. Takket være dens modstandsdygtighed over for madlavning og dens evne til at danne en lækker creme med krydderier.
Indikation
Praktisk og hurtig at tilberede, tilsæt blot varmt vand og vent på den angivne tilberedningstid. Et ekstra touch i opskriften: miso til at smage og ernæringsmæssigt berige disse produkter. Vi tilbyder dig fire lækre opskrifter: artiskokrisotto, græskarrisotto, porcini-svampe-risotto og brændenælderisotto.
Indtagningsmode
Det anbefales til tilberedning af glutenfri risotto.
Ingredienser
*Carnaroli ris 92%, *tørrede Boletus edulis porcini svampe 3,2%, havsalt, *rismel, *løg, *selleri, *gulerod, *persille, *porre, *ekstra jomfru olivenolie, *hvidløg, *majsstivelse, miso (*soja, *ris, vand, salt, koji Aspergillus oryzae), gærekstrakt, *krydderier. *biologisk
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi335 Kcal
-
Lipid fedt1.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater73 G
-
Sukker0.6 G
-
Kostfibre1.8 G
-
Proteiner9.3 G
-
Salt1.9 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.