Ris i Toscana Eco
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Denne runde brune ris er kogt med små grøntsager (gulerødder, kål, løg); Den er færdig med at lave mad i sin krukke, krydret med provencalske urter og et stænk olivenolie.
Indtagningsmode
Det anbefales at ledsage rå sæsonbestemte grøntsager såsom revet appelsingulerødder, frisk frugt og rosente.
Ingredienser
Gulerødder* (22% oprindelse Frankrig), Ærter* (19% oprindelse Frankrig), Grønne bønner*, Rent vand fra Haut-Languedoc regionalpark, Løg*, Kål*, Brune ris* (6,7%), Sojabønner til madlavning* (Vand, Soja*, Solsikkeolie*, Rørsukker*: oprindelse Frankrig), Parmesan* (2,2 % mælk), Guérande-salt garanteret af Nature & Progrès, Første koldpressede solsikkeolie* (Sydvestlig oprindelse), Basilikum*, Hvidløg*, Gurkemeje*, Provençalske urter*, Peber*.
(*) Ingredienser fra økologisk landbrug
Certifikat
FR-BIO-01
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi77 Kcal
-
Lipid fedt2.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9.5 G
-
Sukker2.5 G
-
Kostfibre3 G
-
Proteiner3.3 G
-
Salt0.95 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.