Grillede artiskokker i olie
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Artiskokker grillet i olie repræsenterer en fremragende gastronomisk tradition.
Indikation
Produktionen af dette typiske apuliske produkt begynder i september, i denne måned begynder dyrkningen af artiskokken på familiefarme, og fortsætter derefter med omhyggelig vanding og overvågning, indtil den dyrebare "artiskok" blomstrer om foråret. Meget kort forsyningskæde: udelukkende håndbehandling af et "rå" produkt og emballering kun 8 timer efter høst, så du kan nyde den umiskendelige smag af friske artiskokker, krydret efter den gamle apuliske opskrift.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage som aperitif, aperitif eller som krydderi til salater, pizzaer, bruschetta, første eller anden retter baseret på kød eller fisk.
Forholdsregler
Når den er åbnet, opbevares den på køl og indtages helst inden for 10 dage.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur og væk fra varmekilder.
Ingredienser
Artiskokker, solsikkekerneolie, ekstra jomfru olivenolie, salt, hvidløg, vineddike, persille, basilikum, chilipeber.
Certifikat
IT-BIO-006
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi103 Kcal
-
Lipid fedt8.74 G
-
Mættede fedtsyrer0.95 G
-
Kulhydrater / kulhydrater1.1 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre6.2 G
-
Proteiner1.99 G
-
Salt1.67 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.